İstanbul Beylerbeyi’ndeki Yeni Konut Projesi

İstanbul Beylerbeyi’ndeki Yeni Konut Projesi

Bugün EKONOMİ 

İstanbul Beylerbeyi’ndeki Yeni Konut Projesi

İstanbul Anadolu Yakası’nın nostaljik ilçesi Üsküdar’da yer alan tekli yapıdaki konut projesi Bonega Beylerbeyi ile tarihi Yarım Ada’ya bir vapur uzaklığında olacaksınız.

 

Bonega ile Boğaz Manzaralı Bir Hayata Merhaba

Bonega, özgün mimarisi ve konsepti ile Beylerbeyi’nde konut piyasasına yeni bir soluk getiriyor. Sınırlı sayıda daire ile tek bloklu bir yapıda oluşturulan bu proje, yüksek yaşam standardı sunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nın nostaljik ilçesi Üsküdar’da yer alan tekli yapıdaki konut projesi Bonega Beylerbeyi ile tarihi Yarım Ada’ya bir vapur uzaklığında olacaksınız.

Çengelköy, Beylerberi, Kuzguncuk, Salacak ile Çamlıca gibi İstanbul’un nostaljik semtlerinin ruhunu ise çok daha yakından hissedeceksiniz.

NexonyaBonega’nın Konut Projesi Detayları:

  • Projede; bahçe dubleksi, çatı dubleksi, normal daire tipleri yer alıyor.
  • Toplamda 10 daire bulunuyor.
  • Yapı, 7 katlı ve tek bloklu bir yapıdan oluşuyor.
  • Deniz ve İstanbul Boğaz Köprüsü – İstanbul şehir manzarası sunan daireler projede yer alıyor.
  • Sosyal donatılar ise; sauna, hamam, spor salonu, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, kapalı devre kamera sistemi mevcut.

Konut Fiyatları ve Yeri  ile İdeal Bir Seçenek

Nexonya’nın yüksek standartlarda hayata geçirdiği Bonega konut projesi, konut fiyatları ve lokasyonuyla dikkat çekiyor. Bu proje, İstanbul Boğazı’na ve Beylerbeyi sahiline olan yakınlığı ile değerlendirildiğinde, oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere olan hızlı ve kolay ulaşım imkanı, Bonega’nın konut fiyatlarına göre sunduğu yaşam kolaylıklarını daha da cazip hale getiriyor.

Bonega: Boğazın Yeni İncisi

Zemin +6 katlı ve konsept bir konut projesi olan Bonega Beylerbeyi, yüksek kalite ve mimari donanımlarla inşa edilecek. İstanbul’un yeni bir incisi olarak adlandırılan bu konut projesi, kullanıcılarına keyifli bir manzara sunuyor.

Daha Fazla Yaşam Alanı

Bonega konut projesinin her katında 2 daire bulunduruyor. Projede ayrıca kapalı ve açık otopark, asansör, 7/24 kapalı devre kamera sistemi, peyzaj alanı, kamelya, dinlenme alanı, sosyal alan gibi imkanlar da sunuluyor.

Bonega’nın Konforu

Bonega, Boğaz’ın en güzel noktalarından biri olan Beylerbeyi’nde yer alıyor. Bu benzersiz konut projesi, evinizin her köşesinde konforu hissetmenizi sağlayacak.

Yenilenme Fırsatı Bonega’da

Sauna, fitness, Türk hamamı, dinlence alanları ve spor alanları gibi sosyal imkanlarla donatılmış olan Bonega Beylerbeyi, yaşam gereksinimlerinizi bir arada sunuyor.

Minimalist Tasarımlı Konut Projesi: Bonega

Minimalist tasarım çizgileri ve karakteristik mimarisi ile ön plana çıkan Bonega Beylerbeyi, zarif silüetinde İstanbul Boğazı’nın ve kendine has atmosferin keyfini çıkarabileceğiniz kişiye özel bir yaşam alanı sunuyor.

Bonega Panoraması

Bonega Beylerbeyi, her sabahı İstanbul Boğazı manzarası ile karşılamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.

Sizde Bonega’nın ön satış fırsatlarından yararlanarak huzurlu bir geleceğin kapılarını aralayın ve dostlarınızla birlikte keyifli anılar biriktirin.

Açıklama yok.

Related posts